Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Meer afbeeldingen

Elgon ColorCare Zilver Shampoo

Snel overzicht

Elgon ColorCare Zilver Shampooeen shampoo met sterke violet pigmenten. Onaantrekkelijke gelige tinten worden ge-elimineert uit blond en grijs haar. De haarkleur is opgefrist, prachtig helder en glanzend.


Gevoed en beschermd haar. Gekleurd haar moet gevoed worden met specifieke shampoo en nabehandelingen. De hoofdhuid en het haar worden gehydrateerd en voorkomt kleurvervaging.


Elgon ColorCare biedt de juiste verzorging van het haar en hoofdhuid met waardevolle ingrediënten: * Rijst olie - beschermt, voedt en hydrateert * Aloë Vera - verzorgt haar en hoofdhuid * Tomaten & Druiven extract.


Glanzende kleuren, respect voor het haar. Elgon ColorCare helpt om de gekleurde haren levendiger te houden en geeft bescherming aan haar en hoofdhuid. Elgon ColorCare om te worden gebruikt v&oacuteór, tijdens en na de kleuring.


Gebruik na deze behandeling ook Elgon Colorcare Silver Conditioner.

Bekijk

Elgon ColorCare Zilver Shampoo een shampoo met sterke violet pigmenten. Onaantrekkelijke gelige tinten worden ge-elimineert uit blond en grijs haar. De haarkleur is opgefrist, prachtig helder en glanzend.

Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid Elgon ColorCare Zilver Shampoo op vochtig haar. Zachtjes inmasseren, even laten inwerken, emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.

 

Gevoed en beschermd haar. Gekleurd haar moet gevoed worden met specifieke shampoo en nabehandelingen.De hoofdhuid en het haar worden gehydrateerd en voorkomt kleurvervaging.

Elgon ColorCare biedt de juiste verzorging van het haar en hoofdhuid met waardevolle ingrediënten: * Rijst olie - beschermt, voedt en hydrateert * Aloë Vera - verzorgt haar en hoofdhuid* Tomaten & Druiven extract.

Glanzende kleuren, respect voor het haar.

Elgon ColorCare helpt om de gekleurde haren levendiger te houden en geeft bescherming aan haar en hoofdhuid.Elgon ColorCare om te worden gebruikt v&oacuteór, tijdens en na de kleuring.

Gebruik na deze behandeling ook Elgon Colorcare Silver Conditioner.

Extra informatie

Serie Elgon ColorCare
Merk Elgon

Beoordelen

© 2020 Elgonl. All Rights Reserved.